Verrassende choQola amuses

Verrassende choQola amuses

Verras je vrienden met iets origineels, lekker en heel gezond! Aan smaak ga je zeker niet moeten inboeten, ze zullen het geweldig vinden! Zeker als je hen er nog bij vertelt hoe gezond, puur en eerlijk hun hapje wel is!

Dit hapje is zeer gemakkelijk te maken met onze kant en klaar te gebruiken ChoQola!

Amusement met ChoQola

Je kan een recept zoeken om een soort truffel te maken, maar je kan ook ChoQola, door ons ontwikkeld en door anderen goedgekeurd, gebruiken om snel iets origineels te toveren! Zelfs voor onverwacht bezoek heb je in een handomdraai iets verrassend uit je mouw getoverd!

Ken je choQola nog niet?

In het kort, met ChoQola is het onze missie om een zo gezond mogelijke chocolade te maken die zó lekker is, dat je de gewone niet meer hoeft. Hij is gemaakt met hoogwaardige en biologische ingrediënten, zoals noten en kokosolie, en onverhit om zoveel mogelijke voedingsstoffen in de choQola te houden. Bij ons is ChoQola pure voeding, GEEN vulling!

Bereiding

Je kan je hapjes versieren zoals jij ze wil. Hier heb je onze combinatie: kurkuma, chili vlokjes, alfalfa kiemen en fleur de sel.

Je neemt een schepje choQola uit de pot. (bij deze bereiding zal eerder puur of melk lekker passen). Je maakt er een grillig vormpje van en strooit er een klein beetje kurkuma poeder over. Dan hebben we nog enkele chili vlokjes toegevoegd (ev. blenden van zelfgedroogde chili of uit aziatische supermarkt enz). Je legt er enkele decoratieve kiempjes op en een weinig fleur de sel…

Hou ze koel in de koelkast voor het serveren.

 

choQola shop

 

 

Welke combinaties ga jij maken? Laat het ons zeker weten onderaan de blog!


Laat reactie achter

Reacties worden eerst nagekeken alvorens gepubliceerd