Supersnelle choQola truffels

supersnelle choQola truffels

Heb je onverwacht bezoek of heb je zelf trek… Dan kan je met onze ChoQola in een handomdraai heerlijk zoete smeuïge en gezonde truffels maken! Ken je choQola nog niet?

In het kort, met ChoQola is het onze missie om een zo gezond mogelijke chocolade te maken die zó lekker is, dat je de gewone niet meer hoeft. Hij is gemaakt met hoogwaardige en biologische ingrediënten, zoals noten en kokosolie, en onverhit om zoveel mogelijke voedingsstoffen in de choQola te houden. Bij ons is ChoQola pure voeding, GEEN vulling!

 

Bereiding

Het gaat supersnel, dat is niet gelogen!

Je neemt een schep ChoQola uit de pot, en rolt de zachte ChoQola in een bolletje. Dat mogen redelijk kleine bolletjes zijn.

supersnelle choQola truffels

En je rolt de balletjes in ongezoete, pure cacaopoeder.

supersnelle choQola truffels

Eventueel nog wat versieren met kurkuma poeder en KLAAR!

supersnelle choQola truffels

Zet de truffels in de koelkast tot ze worden opgediend. Daar kan je ze nog zeer lang bewaren… maar tegen dan zijn ze al lang op.

 

TIP:

  • in de zomer of in een warme kamer kan het zijn dat de ChoQola iets te zacht is, bewaar hem dan in de koelkast om hem op deze manier beter te kunnen verwerken.
  • serveer de truffels ook koud en laat ze niet te lang op kamertemperatuur staan. Ze worden dan een beetje zachter (hard vind ik ze het lekkerst…)
  • voor truffels, neem de smaken puur (the original) of melk (milky raw)…  de kokossmaak zal hier iets minder geschikt voor zijn.

 choQola shop

 

facebook community choQola

 

Laat ons zeker weten hoe het ging met jouw truffels! We lezen het graag onderaan deze blog!


Laat reactie achter

Reacties worden eerst nagekeken alvorens gepubliceerd