Gezonde bounty van Steffi van Njam TV

Gezonde bounty van Steffi van Njam TV

Njam!, de lekkerste kookzender van Vlaanderen en Nederland, bestaat al meer dan 10 jaar. Dat vieren ze met dit feestboek waarmee je alle grote en kleine gelegenheden vol lekkers kan toveren. Van een spontane apero met vrienden, een ontspannen BBQ tot een vieruurtje met de bomma, een stijlvolle afternoontea of een feestje met de kinderen, Halloween incluis, tot een verrassend creatieve paasbrunch en een verwenontbijt voor Moederdag. Voor het kerst- en nieuwjaarsmaal trekken we alle registers open, zonder dat je urenlang in de keuken hoeft te staan. Want dat hebben alle gerechten gemeen: ze zijn toegankelijk en haalbaar met eenvoudige ingrediënten boordevol smaak.

Al dit lekkers komt van onze crème de la crème: njam!-chefs Dagny Ros Asmundsdottir, Jan Buytaert, Jeroen De Pauw, Bart Desmidt, Peppe Giacomazza, Dominique Persoone, Johan Segers, Jan Tournier, Roger van Damme, Steffi Vertriest, en njam!-blogster Stephanie Bex. Alle drankjes en cocktails zijn van njam!-blogger Yannick Van Dyck.

Hier kan je het boek vinden: njam! | Zoveel om te vieren

En... Steffi koos een gezond recept uit met ChoQola!

ChoQola kreeg het voorrecht om ook een plekje te krijgen in dit mooie boek! Steffi koos voor de bounty met choQola, om lekker en gezond te kunnen snoepen :-)

Je kan dit recept terugvinden in "Zoveel om te vieren" op pagina 173, alsook hier in de blog of bij Njam TV zelf (artikel en video)

https://njam.tv/recepten/gezonde-bounty

Deel je recepten op onze community en maak ze vooral samen met je gezin :-)


Laat reactie achter

Reacties worden eerst nagekeken alvorens gepubliceerd