Creatief met glazen potten

Creatief met glazen potten

Hey iedereen! Zoals jullie wel weten, verkopen wij choQola in glazen potten... mooie potten op zich ook. En dat heeft verschillende redenen...

Enerzijds is het handig om meteen choQola au bain marie te zetten (indien je de ganse inhoud wil smelten). Anderzijds houden we niet van plastic en hebben we de moeilijke weg gekozen (zeker bij verzendingen ivm glasbreuk) om toch glas te gebruiken. Het is recycleerbaar en gezonder voor het lichaam. Het plastic geeft geen deeltjes af aan de choQola.

Recycleren!

Maar een bijkomend leuk item is dat je die potten zeker niet hoeft weg te gooien, want je kan er sowieso nog handige en leuke dingen mee doen in huis. Ze zijn mooi, dus gebruik ze!

Eerst dien je de etiketten er natuurlijk af te halen... We geven je even enkele tips:

Het etiket op het glas gaat er gemakkelijk af als je de pot een nachtje in water laat weken. Het deksel leg je erbij, maar daar gaat momenteel de onderste lijmlaag niet meteen af... vervelend, maar we hebben daar ook een trucje voor: neem een blaadje keukenrol en wat olijfolie er op en wrijf een tijdje over het deksel en de lijmlaag komt er mee af!

Zo, nu ben je klaar met mooie etiket-loze potten :-)

 

Ideeën?

Wat kan je met de potten allemaal doen? Wij gebruiken ze zelf alleszins als voorraadpotten. Ze sluiten goed af, hebben een goede grootte, zijn zelfs stapelbaar en je houdt bv beestjes of andere onzuiverheden uit je voorraadkast (wat met je plastic verpakkingen soms lastig kan zijn)

Op pinterest zijn nog 10000001 ideeën te vinden om met je glazen potten te doen! We hebben er ook een 'bord' aangemaakt en daar kan je alvast wat inspiratie opdoen...

Klik hier naar het pinterest bord

Ongetwijfeld vind je nog tal van inspiratie op pinterest, je verdwaalt er altijd een ganse avond in haha! Maar zo krijgen ook onze mooie potten een 2e leven!


Laat reactie achter

Reacties worden eerst nagekeken alvorens gepubliceerd